.HU domain

br. 2 032Ft / 2 év

Találj ki egy jó csengésű nevet

Írd be az alábbi keresőbe.

.COM domain

br. 4191 Ft / év

Találj egy jó csengésű nevet

Írd be az alábbi keresőbe.

.EU domain

br. 3 048 Ft / év

Találj egy jó csengésű nevet.

Írd be az lábbi keresőbe.

.NET domain

br. 6096 Ft / év

Találj egy jó csengésű nevet

Írd be az alábbi keresőbe.

Miért döntesz jól, ha minket választasz?

  • Azonnali domain foglalás – Megrendelésed elfogadását követően lefoglaljuk neked a domaint, így nem tudja más megszerezni előled

  • Személyes adatok védelme – A személyes adataid nem jelennek meg a WHOIS információk között

  • Időben- és többször figyelmeztetünk a lejáratról – Nem hagyjuk, hogy elveszítsd a domainnevet

  • Nem bonyolítjuk túl a domain regisztráció folyamatát – Elektronikus úton várjuk a szükséges dokumentumokat, így fel sem kell állnod a fotelből

Van egy jó ötleted és vállalkoznál?

Nyilván te ismered a saját szolgáltatásodat, termékedet, de mások a Google keresőben néznek utána először a keresett termékeknek, szolgáltatásoknak.

Ezért is fontos, hogy ott is jelen legyél. Mert hiába vagy te a legjobb abban amit csinálsz, ha a konkurencia kihasználja az internet adta lehetőségeket. Gondolkodj előre és előzd meg versenytársaidat!

Keress és regisztrálj nálunk az alábbi domainek széles választékából

Domain regisztrálás árai

Védd meg az ötleted!

Légy előrelátó és regisztráld be a szolgáltatásodra jellemző szóval leírható domaint! Ha hiszed, ha nem, mi is pontosan így kezdtük annak idején a tárhelyszolgáltatást és a domain regisztrálást, és ma már több, mint 3000 elégedett ügyfelünk domainneveit kezeljük!

A domain foglalás során erre is figyelj

Ha weboldaladat üzleti céllal fogod üzemeltetni, akkor volna még valami, amit érdemes megfontolnod: ha megteheted, jegyeztesd be a választott domainnév .com-os és .eu-s változatát is, hogy ne kelljen szembesülnöd esetlegesen felbukkanó, haszonleső konkurenciával! Vannak akik abból próbálnak meggazdagodni, hogy ilyen neveket vásárolnak fel, majd megpróbálják többszörös áron eladni a név kitalálójának.

Domain szolgáltatások

Elektronikus ügyintézés Regisztrálj domain nevet, töltsd ki a regisztrációs igénylőlapot, küld el faxon, vagy e-mailben szkennelve és fizesd be a regisztrációs díjat.

Ingyenes statikus tárhely Minden domain regisztráció mellé ingyen adunk 50 Mb statikus tárhelyet, melyen be tudja mutatni szolgáltatását, vállalkozását.

Egyéni DNS állítás Szeretnél teljesen a magad ura lenni? Nálunk nincs akadálya. Bármikor módosíthatod domain neved névszerver beállításait. Akár az éjszaka közepén is.

Ingyenes e-mail továbbítás Akár 10 különböző – a domain nevedre végződő – e-mail címre érkező leveleket is tovább irányíthatsz egy másik szolgáltatóhoz.

A magyar domain nevek regisztrációjánál minimum 2 éves időtartamra lehet bejegyeztetni egy-egy domain nevet. A nemzetközi domain neveknél nincsen ilyen kikötés. A domain név átregisztrálási díja egy egyszeri díj, amely nemzetközi domain nevek esetén tartalmaz 1 év domain hosszabbítást is.Domain regisztrációs díjainkat igyekeztünk a lehető legalacsonyabb árakon tartani. Nagyobb tételű domain regisztráció esetén kedvezményeket biztosítunk.Minden nemzetközi domain név privát néven kerül beregisztrálásra! Tehát az Ön kiléte rejtve marad az Interneten! A privát regisztrációért nem számolunk fel külön díjazást!

A .HU domainregisztrációs szabályzat

A Magyarországi Internet Szolgáltatók Tanácsa Tudományos Egyesülete abból a célból, hogy a .hu alatti közdomainek delegálásának, regisztrálásnak és fenntartásnak egységes rendjét biztosítsa, a domain használóinak és másoknak jogait megóvja, a 2001. évi CVIII. törvény 15./A§-ában foglalt önszabályozás lehetőségeivel élve megalkotta a jelen Domainregisztrációs Szabályzatot. Jelen Domainregisztrációs Szabályzat a tárgyban készült szerződéses rendszer részeként került kiadásra és azt a rendszer alkalmazása során minden külön hivatkozás nélkül alkalmazni kell.