Ügyfeleink szeretnek bennünket :)

Büszkék vagyunk rá, hogy legtöbb ügyfelünktől pozitív visszajelzéseket kapunk a szolgáltatásunk minőségével kapcsolatban.

VÉLEMÉNYEK

Nagyon köszönöm a gyors segítséget, Önöknél tényleg sosincs lehetetlen! J üdvözlettel, MT
Mezősi Tamás
Kedves Róbert! Le a kalappal, kedvesek és nagyon gyorsak voltak! Köszönöm!
Dezslik Magdolna
Mérhetetlenül hálás vagyok minden eddig nyújtott segítségükért, Önök nélkül biztosan nem költöztethettük volna át a honlapjainkat ilyen stresszmentesen. Minden elakadásunkra, kérdésünkre maximális és gyors segítséget kaptunk.
Okoska Tehetseghaz
El vagyok ámulva, mennyire gyors és hatékony az ügyfélszolgálatuk!! Ilyet még sehol sem láttam!! :-) Örülök, hogy a WebHostIcont választottuk. :-)
Tóth József
Amit kiszeretnék emelni: Az a segítőkészség, mind technikai, mind pedig ügyivtelei kérdésekben. Majd két hétig kerestem a szolgáltatómat, örülök hogy Önöket választottam.
családterápia.com
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon elégedett vagyok!
sorsatiras.hu
Köszönöm szépen a segítséget, nagyon elégedett vagyok!
Balogh Béla
Idáig minden zökkenőmentesen ment, köszönöm!
Apollux
Egy dolgot hiányolok ,az online szerkesztést. Gondolok itt pl.: Flash szerkesztésre, és normál módú szerkesztésre. Nekem ez vette el a legtöbb időmet, hogy találjak egy jó programot. A szolgáltatással teljesen meg vagyok elégedve. Köszönök mindent.
Moldván Szabolcs
Kedves WebHostIcon! Nagyon köszönjük az eddig gyors és hatékony segítséget, a rendkívül profi ügyintézést és útmutatókat. A legutóbbi (telepítéssel kapcsolatos) technikai gond is megoldódott. Örülök, hogy megfogadtuk F. Andi barátunk tanácsát, és önökhöz fordultunk: így igazán jó kezekben vagyunk.
Pócs Balázs
Önök jól végzik a dolgukat. Megbízhatóak és segítőkészek.
P. Aladár
Minden szolgáltatással elégedett vagyok. És ha megkérdeznek, nyugodt szívvel fogom szolgaltatásukat ajánlani.
redvak.hu
Itt olyan emberek dolgoznak, akik megérdemlik, hogy azt mondjam róluk a legjobbak! Bármiben kértem segítséget bármikor, mindig gyorsan, és korrekt módon válaszoltak!!! A szolgáltatás megbízható. Az ügyfélszolgálat reakciója gyors!!! Regisztráció után szinte azonnal beállítják a tárhelyet, amit szerintem nem sokan tesznek meg még a befizetés előtt!!! Ez bizalom kérdése, ami a mai világban nagy dolog. Már jó pár embert ide hoztam hozzájuk, nem véletlen. Gondolkodásukkal valószínűleg olyan embereket vonzanak magukhoz, akik korrekt megbízható emberek, mint a csapat maga. Csak így tovább!! Pap Zsolt, és Kiss Tímea – Babitu.hu Kft.
Pap Zsolt, Babitu Kft.
Tökéletesen működik! Hihetetlen gyorsan reagáltak és telepítették, nem csak száz, hanem még annál is több százalékban meg vagyok elégedve!! Még késő este is perceken belül válaszoltak a levélre, korán reggel meg máris telepítve volt a kért kiegészítő, ráadásul működik is, sehol sem találkoztam még ehhez hasonló ügyintézéssel! Még egyszer nagyon köszönöm!
Szabó Gábor
Kedvező ár, mégis magas minőségű szolgáltatás, kitűnő rendelkezési állási idővel, villámgyors kedves és hozzáértő, ügyfél orientált ügyfélszolgálat. Nem csak ajánlani tudom, hanem ajánlom is!
Gyaraki Viktor
Kereskedőként nagyon fontosnak tartom, hogy weboldalamon keresztül mindig rám találhassanak vásárlóim! Ezen felül kiemelkedő fontosságúnak tartom, hogy segítséget kaphassak oldalammal kapcsolatban, ha szükségem van rá. Éppen ezért a WebHostIcon egy nagyon jó választás volt a részemről, mivel itt mindent megkapok, amire szükségem van az üzletem zavartalan működtetéséhez. Köszönöm a segítséget!
Pritz Ildikó
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Ezúton szeretném megköszönni a kitartó segítséget, Robinak, Eszternek és Attilának amit az elmúlt napok során nyújtottak, életem egy-egy drámai epizódjában miközben a drupál rendszer telepítésével szerencsétlenkedtem. Nagyon meggyőző volt az, hogy milyen gyorsan és milyen kitartóan közreműködtetek a dologban, rengeteg tanácsot és hasznos linket kaptam amik segítettek a végső cél elérésében. Úgy érzem megérte titeket választanom és az információ amit nyújtottatok precíz és minőségi volt. Remélem a WebhostIcon Kft még sokáig fennmarad és a felhasználóitok hozzám hasonlóan elégedettek lesznek a szolgáltatással sőt még hangot is képesek lesznek adni a dolognak. Akinek tudom ajánlani fogom a szolgáltatást. További sikereket, és minden jót kívánok nektek! Üdv, Attila
Csikós Attila
Teljes mértékben elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással. Köszönöm szépen!
I. Gábor
Csak az elismerés hangján tudok én is szólni a WebHostIcon szolgáltatásáról. Róbertnek és munkatársainak további sok sikert kívánok a szakmai és a magánéletben egyaránt! Turai Tibor Szolnokról.
Turai Tibor
Sok-sok éves huzavona után végre révbe értem, ilyen egy tisztességes domain szolgáltató. Köszönöm a lelkiismeretes munkát és a kedves hozzáállást, cserébe mindenkinek ajánlom a cégüket.
P.A.
Teljesen elégedett vagyok N. Nagyon jól működő szolgáltatást kaptam Önöktől. Csak ajánlani tudom Önöket más Domin és tárhely vásárláson gondolkodó ismerőseimnek.
Horváth Erzsébet
Több mint 30 bejegyzett és a WHI által hosztolt domain tualjdonosaként, bátran állíthatom, hogy nincs náluk a piacon megfelelőbb partner webtárhely/domain témában.
Debreczeni Tamás
Köszönöm a mindig gyors és pontos ügyintézést! Ritkaság.
T. Ferenc
Már régóta ügyfél vagyok (6 év)! Eddig egy két apróságtól eltekintve elégedett ügyfél státuszban vagyok.
Lázár János
Véleményem a WebHosticon-ról : megbízhatóság, kiszámíthatóság, gyors segítségnyújtás, stabil szerverpark, elérhető árak.” Mindenkinek ajánlom!
S. László - egy elégedett ügyfél
A gyors és segítőkész ügyfélszolgálat nagyon fontos számomra, köszönöm a segítségüket!
Kovács A.
Szolgáltatásaikkal és az ügyfélszolgálattal teljes egészében elégedett vagyok, PÉLDAÉRTÉKŰNEK tartom :-)
Korpi L.
Nagyon korrekt, és megbízható szolgáltató! A végtelenségig rugalmas, kedves, és hozzáértő ügyfélszolgálattal! Ritkaság! Ez úton is mindent köszönök!
Taylor