Digitális tanúsítvány

Ha gyors weboldal-biztonsági megoldást keres, a Comodo Pozitív SSL tanúsítvány a megfelelő az Ön számára. Egy domain-érvényesített (DV) tanúsítványt kínálunk hihetetlen áron. Sőt, e tanúsítvány mögött a Comodo márka áll, az egyik legmegbízhatóbb név az internet biztonsági szolgáltatásokban.


A Comodo PositiveSSL tanúsítványa az egyik legnépszerűbb, és legkedvezőbb árú termék a piacon. Ideális belépő-katagóriás megoldás, tökéletes választás azon weboldalak számára, amelyek nem kezelnek nagy mennyiségű felhasználói adatot. A legtöbb esetben a beállítása nem tart tovább 15 percnél.
Comodo Positive SSL Ár 5000.00/év
Rendelés
A PositiveSSL Wildcard egy költséghatékony megoldás egy domainnév több aldomainjének titkosított kapcsolatra állításához.
A PositiveSSL Wildcard korlátlan számű aldomaint tud tanúsítani, és könnyű a telepítése is.

Például, ha a PositiveSSL Wildcard SSL-t ehhez a domainnévhez megvásárolod tedomained.hu, akkor az érvényes lesz ezekre is pl. webshop.tedomained.hu, mail.tedomained.hu, blog.tedomained.hu stb.


Az SSL-tanúsítványok által biztosított szabványos biztonság mellett a PositiveSSL PCI-vizsgálatot is végez, biztosítva, hogy az online ügyfelek által igényelt titkosítással kezeljék az összes hitelkártya-adatot.


- Remek választás személyes weboldalakra és közösségi oldalakra egyaránt
- Domain hitelesítés
- Wildcard
- Titkosítás (256-bit)
Comodo PositiveSSL Wildcard Ár 49500.00/év
Rendelés
Növeld a forgalmadat a Comodo EV SSL tanúsítványával, ami látható biztonságot nyújt az ügyfeleid számára a böngészőben zöld színnel megjelenő címsor a vállalat nevét jeleníti meg az URL mellett. Kizárólag az EV SSL tanúsítványok esetében biztosítja a látogatóik számára a zöld színű sor, hogy érzékeny adataikat különösen magas biztonsági szintű, megbízható domainnévvel továbbítják, ami a lehető legerősebb SHA2 és ECC titkosítást használ mindenféle kommunkáció esetében.


-Remek választás e-kereskedelemi tevékenységre, vállalati felhasználásra, vagy kormányzati weboldalak üzemeltetéséhez.
- Kiterjesztett ellenőrzés (Extended Validation)
- Egyetlen tartomány
- weboldal pecsét
- Titkosítás (akár 256-bites)


Kérjük, vedd figyelembe, hogy mivel az EV SSL teljes üzleti tanúsítványt jelent, akár 10 napig is eltarhat a kiadása!
Comodo EV SSL Ár 41000.00/év
Rendelés