A .hu domain nevek regisztrációjának változása

A 2024-es évtől a .hu végződésű domain nevek esetén is elérhetővé vált a nemzetközi gyakorlat szerint - az 1 illetve több évre történő regisztráció. Tehát a jövőben lehetőség van arra, hogy akár 5 évre meghosszabbítsuk a .hu végződésű domainek regisztrációs periódusát. Ezzel együtt megváltozik a .hu domainek ... Több... »

2. Jan 2024
Nemzetközi domainnevek regisztrációs díjának emelkedése

Kedves Ügyfeleink! A márciusban bejelentett áremelkedés végül a mai napon történt meg. Eddig még tartottuk magunkat (legalábbis az árainkat), mostanra azonban minden körülmény – az elszabadult valutaárak különösen - konkrét lépésre kényszerített bennünket is. Az árak különböző mértékben – igazodva a nemzetközi ... Több... »

7. Júl 2022
WordPress - sebezhető bővítmények - 2020. április

Vizsgáld át a WordPress oldalad és ha az alábbi listában felsorolt bővítmények közül valamelyiket használod, akkor azonnal cselekedj! A következő pluginokhoz nincs frissítés, töröld őket! Contact Form7 Datepicker Art-Picture-Gallery Responsive Poll WP Lead Plus X   A következő pluginokat feltétlenül ... Több... »

23. Ápr 2020
WordPress-bővítmény sebezhetőségek - 2020. március

FRISSÍTVE: 2020.03.26. Nagyon fontos, hogy ellenőrizzétek WordPress weboldalatok frissességét. A WordPress sebezhetőségek: 2020. március 26. cikkünkben egy újabb adag WordPress bővítményről derült valamilyen sebezhetőség. A legnépeszerűbbek listája: Newsletter LearnPress WordPress File Upload All-in-One WP ... Több... »

12. Márc 2020
1 2 3