Ügyfélkapu frissítése

Kedves Ügyfelünk! Hosszú tervezgetés, készülődés után úgy tűnik, ma este le tudjuk cserélni az ügyfélkezelő rendszerünket egy egészen új verzióra, ami első sorban a mi munkánkat könnyíti majd meg remélhetőleg, de a tervek szerint ezzel messze nem csak mi járunk majd jól... :) Bekerül néhány olyan új funkció is a ... Részletek »

7th Jul 2017
Tájékoztatás a Victor Hugo utcai adatközponti hibáról

Alábbi tájékoztatást az adatközponttól kaptuk a tegnapi Vis Major eset kapcsán felmerült - kb 1 órás - szolgáltatás kiesés miatt. "Kedd délután (2017.06.06.) 14 óra körül az épület áramellátását részben biztosító egyik transzformátor működése megszűnt, ilyenkor normál működés szerint egy automata vezérlõ ... Részletek »

7th Jun 2017
Comodo SSL tanúsítványok értékesítése

A Symantec csoport SSL tanúsítványainak (Symantec, GeoTrust, Thawte) értékesítését beszüntettük. Helyettük a Comodo hasonló típusú SSL tanúsítványait kínáljuk.

14th Dec 2016
Nemzetközi domain árak emelkedése

A nemzetközi domainek regisztrációs díjának emelkedése miatt, az év végétől várhatóan átlag 10%-os mértékkel meg kell emelnünk a hosszabbítási és regisztrációs díjakat. A pontos díjtétetelek a honlapunk árlistájában lesz elérhető. Az emelés után a kiküldésre kerülő díjbekérőkön már az új összeg fog ... Részletek »

4th Nov 2016
Új biztonsági tanúsítványok a szervereken

Tegnap éjszaka során új biztonsági tanúsítványokat telepítettünk a szervereken. A levélküldés során ezeket a tanúsítványokat el kell fogadni, mint kivételt. Ezután sikeres lesz a levélküldés a szerverről.A fenti módosítást az indokolta, hogy sokakat zavart a felugró - nem hiteles tanúsítványról szóló - ... Részletek »

1st Mar 2016
Költözik az irodánk!

Kedves Ügyfeleink! Irodánk új címre költözik. A költözés ideje alatt a megszokott gyors ügyfélszolgálati időnk némileg meghosszabbodik, de igyekszünk mindet a lehető leghamarabb elrendezni. A költözés várható határideje: 2015.07.03.Új címünk: 2097 Pilisborosjenő, Tulipán köz 2.Megértésüket és türelmüket ... Részletek »

29th Jun 2015
Emelkedő nemzetközi domainregisztrációs díjak

A nemzetközi domainregisztrációs díjakkal kapcsolatos: igazodva a nemzetközi regisztrátorok áraihoz (akik a valutaárak változására reagáltak), emelnünk kell a bejegyzésre- és hosszabbításra vonatkozó díjakat. Az emelés mértéke változó lehet (a legnépszerűbb végződéseket kiemelve, a .com, .net és .org végződésű ... Részletek »

10th May 2015
Elektronikus .hu domain regisztráció

Nagy örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy a mai naptól elérhető nálunk is a .hu domainnevek elektronikus regisztrációja. Ez azt jelenti, hogy a mai naptól leadott domain rendelések esetén már nem kérünk domain regisztrációs igénylőlapot, hanem elegendő, ha az ügyfélkapun keresztül nyilatkoztok a domain-regisztrációs ... Részletek »

16th Mar 2015
Frissítjük az ügyfélkapus rendszer szerverét

A mai napon frissítjük a weboldalainkat kiszolgáló szervert, ezért az oldalak működésében leállások lehetnek.

10th Jan 2015
Mail () függvény tiltása a szervereken

Szervereink többségén, már eddig is tiltva volt a mail() függvény használata, s csak néhány szervernél engedélyeztük még. Ez hiba volt. Az utóbbi időben megszaporodó spamküldések miatt ezért az összes szerverünkön ... Részletek »

26th Oct 2014