Domain árak emelkedése szeptembertől

A hazai és nemzetközi regisztrátor szervezetek emelik a domain regisztrációs és fenntartási díjakat. Az előre bejelentett emelés mértéke  átlag 10%-os mértékű és 2021. szeptember 1-től lép érvénybe.  A szeptemberi határidőig azonban még lehetőség van a jelenlegi árakon regisztrálni újat és meghosszabbítani a ... Read More »

28th Jul 2021
WordPress - sebezhető bővítmények - 2020. április

Vizsgáld át a WordPress oldalad és ha az alábbi listában felsorolt bővítmények közül valamelyiket használod, akkor azonnal cselekedj! A következő pluginokhoz nincs frissítés, töröld őket! Contact Form7 Datepicker Art-Picture-Gallery Responsive Poll WP Lead Plus X   A következő pluginokat feltétlenül ... Read More »

23rd Apr 2020
WordPress-bővítmény sebezhetőségek - 2020. március

FRISSÍTVE: 2020.03.26. Nagyon fontos, hogy ellenőrizzétek WordPress weboldalatok frissességét. A WordPress sebezhetőségek: 2020. március 26. cikkünkben egy újabb adag WordPress bővítményről derült valamilyen sebezhetőség. A legnépeszerűbbek listája: Newsletter LearnPress WordPress File Upload All-in-One WP ... Read More »

12th Mar 2020
Nemzetközi domain árak és SSL-tanúsítvány árak emelkedése

Tisztelt Ügyfelünk!  A nemzetközi domain árak és SSL-szolgáltatások árainak emelkedése, valamint a forint tartós gyengülése miatt átlagosan 10-15%-al meg kell emelnünk a nemzetközi domain és SSL-tanúsítvány díjait. Az emelés március 15-vel lép életbe. A tételes díjszabást a weboldalunkon tüntetjük ... Read More »

6th Mar 2020
Hálózati karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2020.02.25-én éjjel 23:00-tól kezdődően az alább megjelölt időablakon belül adatközpontunkban hálózati karbantartást végznek a  hálózat fejlesztése céljából. A karbantartás az Ön szolgáltatásait is érinti az alábbiak szerint. Hálózat karbantartás A karbantartás ... Read More »

24th Feb 2020
Új SSD alapú szerverek

A szervereinket folyamatosan cseréljük teljesen SSD alapúakra. Örömmel jelentjük, hogy a mai napon kettő újabbat állítottunk csatasorba.

A virtuális szerver szolgáltatásainkat is is SSD alapú kiszolgálóra helyezzük át. 

 

4th Oct 2019
Nyári szabadságolások

Kedves Ügyfelünk!A nyári szabadságolások miatt ügyfélszolgáltunk némileg lassabban reagál majd a kérésekre a 2018.08.12. - 2018.08.28. közötti időszakban. Ez alatt az idő alatt a telefonos elérhetőségünk is korlátozott lesz.Természetesen a hibabejelentéseket, kéréseket, kérdéseket folyamatosan fogadjuk ... Read More »

11th Aug 2019
Hálózati karbantartás az adatközpontban

Karbantartási időablak: 2019.06.06. 0:10 - 1:30 CEST (szerda éjfél után)Érintett szolgáltatások: minden adatközponti szolgáltatás (fizikai szerverek és cloud szerverek egyaránt)Karbantartás célja:  a disztribúciós switchek cseréjeVárható jelenségek a karbantartás ideje alatt: a szerverek és szolgáltatások hálózatos ... Read More »

4th Jun 2019
Minden szerverünkön elérhető a php7.3

Előzetes tervek alapján az elavult és már nem frissített php verziókat frissíteni akartuk a szervereinken, de még sokan nem készítették fel az oldalukat a php legújabb követelményeinek. Ezért átmeneti megoldásként minden szerveren elérhetővé tettük a php7.3-as verziót a meglévő php verziók mellett.


3rd Apr 2019
Ingyenes SSL szolgáltatás

A mai naptól minden tárhely előfizetésnél elérhetővé tettük az ingyenes Let's Encrypt digitális tanúsítvány  (SSL) használatát.A Let's Encrypt tanúsítványt főleg hobby oldalakhoz javasoljuk. A tanúsítvány beállításához egy oktató videót készítettünk, amely elérhető a YouTube csatornánkon.Természetesen továbbra ... Read More »

11th Jan 2019