Digitális tanúsítvány

Ha gyors weboldal-biztonsági megoldást keres, a Comodo Pozitív SSL tanúsítvány a megfelelő az Ön számára. Egy domain-érvényesített (DV) tanúsítványt kínálunk hihetetlen áron. Sőt, e tanúsítvány mögött a Comodo márka áll, az egyik legmegbízhatóbb név az internet biztonsági szolgáltatásokban.


A Comodo PositiveSSL tanúsítványa az egyik legnépszerűbb, és legkedvezőbb árú termék a piacon. Ideális belépő-katagóriás megoldás, tökéletes választás azon weboldalak számára, amelyek nem kezelnek nagy mennyiségű felhasználói adatot. A legtöbb esetben a beállítása nem tart tovább 15 percnél.
Comodo Positive SSL Ár 5000.00/év
Rendelés
A PositiveSSL Wildcard egy költséghatékony megoldás egy domainnév több aldomainjének titkosított kapcsolatra állításához.
A PositiveSSL Wildcard korlátlan számű aldomaint tud tanúsítani, és könnyű a telepítése is.

Például, ha a PositiveSSL Wildcard SSL-t ehhez a domainnévhez megvásárolod tedomained.hu, akkor az érvényes lesz ezekre is pl. webshop.tedomained.hu, mail.tedomained.hu, blog.tedomained.hu stb.


Az SSL-tanúsítványok által biztosított szabványos biztonság mellett a PositiveSSL PCI-vizsgálatot is végez, biztosítva, hogy az online ügyfelek által igényelt titkosítással kezeljék az összes hitelkártya-adatot.


- Remek választás személyes weboldalakra és közösségi oldalakra egyaránt
- Domain hitelesítés
- Wildcard
- Titkosítás (256-bit)
Comodo PositiveSSL Wildcard Ár 49500.00/év
Rendelés